Thuis ProductenMethylene het meetapparaat van het blauwzand

Snel Snelheidsmethylene Meetapparaat 1300 van het Blauwzand R/Min-Mixersnelheid

Snel Snelheidsmethylene Meetapparaat 1300 van het Blauwzand R/Min-Mixersnelheid

  • Snel Snelheidsmethylene Meetapparaat 1300 van het Blauwzand R/Min-Mixersnelheid
  • Snel Snelheidsmethylene Meetapparaat 1300 van het Blauwzand R/Min-Mixersnelheid
Snel Snelheidsmethylene Meetapparaat 1300 van het Blauwzand R/Min-Mixersnelheid
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WUWAY
Modelnummer: Ww-BA7001
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 pc
Verpakking Details: houten kist
Levertijd: 15 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 50 + PC + per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Methylene het meetapparaat van de blauwabsorptie Timingswaaier: 1-99 min.
Mixersnelheid: 1300 r/min Glasburet: 25 ml+25 ml
Ultrasone schonere frequentie: 40±2 KHz grootte van het schoonmaken van tank: 150*140*90 mm
Hoog licht:

methylene de test van de blauwvermindering

,

methylene de test van de blauwabsorptie

Beschrijving:

 

1. De microcomputer controleert de ultrasone divergentie en het bewegen van de testoplossing, en de steekproef verwerking en het bewegen tijd is

    automatisch gecontroleerd en getoond.
2. Uitgerust met twee reeksen buretten, terwijl het controleren van de titratie van methylene blauwtitrant. De steekproef kan snel bij ruimte worden verspreid

    temperatuur.
3. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om te bepalen het bedrag van bentonietblauw en de efficiënte bentonietinhoud in het vormende zand, en aan snel en

    ontdek effectief de kwaliteit van het bentoniet, om oppervlaktetekorten van het afgietsel na gebruik te vermijden.

 
hoofdspecificaties
 
A, het apparaat van de meetinstrumentmeting:
(1) buret: Glasburet: 25ml + 25ml-Nauwkeurigheidsnauwkeurigheid: ± 1%;
(2) mengapparaatsnelheid: 1300r/min; macht: 6W; voeding: AC220V ± 10%, 50HZ;
(3) de waaier van de de waaiertijdopnemer van de tijdopnemertiming: Minuut 1~99;
B, het apparaat van de steekproefverwerking - ultrasone reinigingsmachine: Het materiaal van de steekproefverwerking - ultrasone reinigingsmachine:
(1) ultrasone frequentie Ultrasone frequentie: 40±2KHZ
(2) machtsmacht: 50W
(3) leveringsvoltage: AC220V±10%, 50HZ
(4) het schoonmaken tankgrootte het Schoonmaken tankgrootte: 150 × 140 × 90 (mm)
 
Glasburet 25ml+25ml, ±1%
Mixersnelheid: 1300r/min
macht: 6W
Krachtbron: AC220V/50Hz
tijdopnemerwaaier 1-99min.
Ultrasone schonere frequentie: 40±2KHz
macht: 50W
snelheid: 1300r/min, macht: 6W, Krachtbron: AC220V/50Hz
grootte van het schoonmaken van tank: 150*140*90mm

 

 
Instrumenteneigenschappen
 
1. De micro- computer controleert de ultrasone golf en het mengen van de testoplossing.
2. Van de Automaticlycontrole en verwerking steekproef en de het mengen zich tijd.
3. De steekproef kan snel bij normale temperatuur verspreiden.
4. Door de opsporing, kan het vermijden vormend tekorten op de oppervlakte van de gietvormen.
 

Principe en structuur van micro- controle

 

1.Principle

 

Het bentoniet in klei heeft een sterke adsorptiecapaciteit voor methylene blauw. De adsorptiecapaciteit hangt van het type en de oorsprong van bentoniet af, maar het heeft ook een bepaalde verhouding met de graad van verspreiding van bentoniet. Daarom moet de steekproef volledig vóór meting worden verspreid. Om de hoop van blauwe absorptie van zui nauwkeuriger om te bepalen.

De ultrasone verspreidingsbehandeling van bentonietsteekproeven is gebaseerd op ultrasone golven om een „cavitatie“ in de vloeistof tot stand te brengen, d.w.z., de vloeistof zal veroorzaken vele uiterst kleine „gaten“ in de hoge frequentie ultrasone golven. Wanneer deze „gaten“ aan een bepaalde grootte groeien of aan drukgolven onderworpen, zullen zij snel barsten. De onmiddellijke instorting van deze gaten kan op hoge temperatuur en hoge druk produceren, veroorzakend lokale drukgolven in de vloeistof, die een sterk verspreidingseffect heeft. Daarom verontreinigende stoffen of de bijeengevoegde agglomeraten zijn de in bijlage aan de stevige oppervlakte snel gescheiden. Door dit principe te gebruiken, kan de klei in de steekproef in fijne deeltjes worden verspreid of weg van de oppervlakte van het zand worden gepeld volledig te verspreiden.

Wanneer het blauwe bedrag van de steekproef door titratie wordt gemeten, het mechanische wordt bewegen tegelijkertijd vereist, en de steekproef wordt voldoende gecontacteerd met methylene blauw om een adsorptiereactie uit te voeren. De steekproefopschorting werd geleidelijk aan getitreerd met een methylene blauwoplossing en onderwierp aan een vlektest aangaande een filtreerpapier. Toen men vond dat het vrije methylene blauw in de opschorting begon te verschijnen, besloot men dat de steekproef verzadigingsadsorptie (de titratie bereikte het „eindpunt“) had bereikt, daardoor metend de hoeveelheid blauwe absorptie van de steekproef.

2. Instrumentenstructuur

De methylene analysator van de blauwklei is hoofdzakelijk samengesteld uit een steekproef verspreidend apparaat, het mechanische bewegen en een titratieapparaat. De twee eenheden zijn onafhankelijk en kunnen gelijktijdig, met de microcomputer werken die de verspreidingsverwerking controleren en tijd afzonderlijk mengen. Zijn structuur wordt getoond in de figuur hieronder:

(1) het apparaat van de steekproefverspreiding is samengesteld uit een ultrasone reinigingsmachine (ultrasoon dispersiemiddel), toebehoren, en een tijdopnemer. De ultrasone reinigingsmachine (model mj-50) is een klein de krings ultrasoon apparaat van de Desktop volledig-transistor dat een ceramisch materiaal van drukpunt - omvormer van het aluminium zirconate titanaat met hoge omzettingsefficiency, goede verspreiding gebruikt, met geringe geluidssterkte, en macht. De consumptie is ook klein. De ultrasone reinigingsmachine kan alleen worden gebruikt.

(2) titratieapparaat

Automatische titrator heeft twee automatische buretten, een buret 1 en een buret 2. Buret 1 wordt gecontroleerd door een „titratieschakelaar“ en een klep van de hoge prestaties anticorrosieve solenoïde DZ1 om de titratie van de methylene blauwoplossing te controleren; buret 2 wordt gedrukt met de hand om de glasparels te drukken om de methylene blauwoplossing te titreren. Wanneer twee buretten gelijktijdig worden gebruikt, moet de milliliter van titrant gelijktijdig worden gelezen en worden toegevoegd. De oplossingsfles kan met een 500ML-fles van de klein-mondreagens of een 1000ML-fles van de klein-mondreagens worden gebruikt. Na het toevoegen van de methylene blauwoplossing aan de reagensfles, wordt de krachtige anticorrosieve solenoïdeklep DZ2 gecontroleerd door de „vloeibaar-vult schakelaar“, en de gasbron wordt onder druk gezet door DZ2 om de methylene blauwoplossing gelijktijdig te maken. Buret 1 en buret 2, wanneer de oplossing met de buret wordt gevuld. Geef de „het Doseren Schakelaar vrij“ en keer de oplossing naar de oplossingsfles terug. Titrant wordt automatisch gecentreerd.

(3) mengapparaat

De werktijd van de AC motor wordt gecontroleerd door een microcomputer, en de koppelingsschacht wordt verbonden met de het bewegen schacht door de koppeling om de testvloeistof voldoende te bewegen.

 

Instrumenteninstallatie

 

1. Alvorens het instrument te installeren, controleer of de componenten volledig, of er om het even welke schade is, zijn en de schone delen afvegen.

2. Plaats het instrument op een stabiel platform en verbind het de machtskoord van het instrument met AC220V/10A-de drie-speld contactdoos. Merk op dat de voeding moet worden aan de grond gezet om exploitantschok te vermijden.

3. Richt de as van de chassis op de bekerdrager op de mengapparaatschacht. Dan haal setscrew aan.

4. Plaats de oplossingsfles dichtbij het instrument. Er zijn twee rechte buizen op de rubberkurk. Één van hen moet aan de bodem van de fles dicht zijn en verbonden met de „inham“ met een slang. Andere één ontvangt de „luchtafzet“ en moet de rubberkurk aanhalen. Zet de rubber dubbele bal (of een samengeperste luchtbron, besteedt aandacht aan de luchtdruk zou moeten zijn minder dan 0.05Mpa) en verbind het met de „luchtopname“ aan een leerbuis.

5. Neem de ultrasone machtsstop in de ultrasone aangewezen contactdoos op de rug van het instrument en de reeks op de ultrasone originele tijdopnemer aan de normaal open staat.

6. De ultrasone reinigingsmachine kan alleen worden gebruikt. Wanneer gestopt die in de contactdoos door het instrument wordt gespecificeerd, ben zeker om de tijdopnemer op de ultrasone reinigingsmachine aan een ononderbroken normaal open staat te plaatsen.

 
hoofdtoepassingen
 
Het wordt wijd gebruikt in gieterij, machines, afgietsel, kwalitatieve inspectie, wetenschappelijk onderzoek, universitair laboratorium…
 
Snel Snelheidsmethylene Meetapparaat 1300 van het Blauwzand R/Min-Mixersnelheid 0
 

Contactgegevens
WUXI WUWAY INSTRUMENT CO., LTD.

Contactpersoon: david

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten