Thuis ProductenGieterijzand het Testen Materiaal

Hoge Intelligente het Testende Materiaal het LEIDENE van het Gieterijzand Vertoning online Beschikbare Testen

Hoge Intelligente het Testende Materiaal het LEIDENE van het Gieterijzand Vertoning online Beschikbare Testen

  • Hoge Intelligente het Testende Materiaal het LEIDENE van het Gieterijzand Vertoning online Beschikbare Testen
  • Hoge Intelligente het Testende Materiaal het LEIDENE van het Gieterijzand Vertoning online Beschikbare Testen
Hoge Intelligente het Testende Materiaal het LEIDENE van het Gieterijzand Vertoning online Beschikbare Testen
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WUWAY
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 pc
Verpakking Details: houten kist
Levertijd: 15 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 20 + PC + per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: vormende zand het testen machine Nieuwe technologie: online beschikbare testen
Controle: door computer tonen: LED
Extra Functie: scherm van de aanraking voordeel: eenvoudig en gemakkelijk werkend
Hoog licht:

universele zand het testen machine

,

het materiaal van het gieterijlaboratorium

Hoog-intelligentie (computer) de doordringbaarheidsmeetapparaat van het modellerings materieel gas/de gietende eigenschappen van de de emissiedetector van het zandgas en technische prestaties
2.1 hoofdlijnen van het instrument:
1. Het opsporing en van de kringsverwerking systeem heeft redelijk ontwerp, sterke anti-interference capaciteit, stabiele vertoningsgegevens, en nauwkeurige en betrouwbare analyseresultaten.
2. PC-het besturingssysteem van de het platformkleur van computerwindows xp, de het schermvertoning en de druk zijn tekst, toetsenbord en muis met het kleurenscherm, duidelijke interface, duidelijke uiteinden. De verrichting is eenvoudig en geschikt.
3. Het analyseproces toont etc. dynamisch de gegevens in real time, de kromme van het gasvolume, de snelle kromme van de gasversie, de tijd van de gasgeneratie, testtemperatuur. En opslag diverse gegevens en krommen; vraagreplay, druk en andere functies om wetenschappelijk onderzoek te vergemakkelijken.
4. Het elektronische saldo wordt kwantitatief bemonsterd om de van de metingsnauwkeurigheid en analyse testsnelheid te verbeteren, en automatisch de digitale zaag te selecteren en manueel geen keus in te voeren.
5. Het meetapparaat met gas kan de omgevingstemperatuur, van de oventemperatuur en van de druk temperatuur van het metingseind meten en automatisch tonen, en automatisch de pyrolyseoven en het drukmeetsysteem controleren door computertechnologie en de automatische technologie van de temperatuurcompensatie. Maak de analyseresultaten stabiel en betrouwbaar.
6. Gebruikend de druksensor door SM Company van de Verenigde Staten wordt geproduceerd, kan het het gas verzamelen en verwerken die bij normale temperatuur wordt geproduceerd en op hoge temperatuur, en de gegevens dat zijn stabiel en betrouwbaar.
7. De constante temperatuurcontrole van de temperatuur van het metende systeem kan stabiel bij 105 °C. worden gecontroleerd elimineert de invloed van factoren zoals vochtigheidscondensatie op gasgeneratie, en de meetresultaten zijn nauwkeuriger en realistischer.
8. Alle die gegevens door het gasmeetapparaat kunnen worden verzameld nog volledig zijn en onbeperkt in de database van het computerbesturingssysteem voor vraagvertoning en printout.
9. Het systeem heeft sterke functies, laag mislukkingstarief en brede toepassingswaaier. De computer kan offline worden gebruikt.
2.2 belangrijke technische indicatoren
1. De metingswaaier 0~300ml/g, de metingswaaier kan willekeurig worden geplaatst;
2. De metingsnauwkeurigheid is minder dan ±1% van het hoogtepunt - schaal;
3. De temperatuur van de decompositieoven, kamertemperatuur ~ 1200 ° C, nauwkeurigheidsniveau 1;
4. Metend de kamertemperatuur van de systeemtemperatuur - 120 ° C, nauwkeurigheid 1 niveau;
5. Timingswaaier over het algemeen 0 ~ 150min; kan volgens de gassituatie worden geplaatst, tijd is plaatsen onbeperkt;
6. Werkomgevingstemperatuur -5--45 °C; vochtigheid 85%; het omringende milieu zou vrij stabiel moeten zijn.
7. De geschatte macht is niet meer dan 4kW;
8. Voedingvoltage AC220V ± 10%, 50HZ;
 

S.N.Productnaam
1Optische Emissiespectrometer
2Gieterijzand het Testen Materiaal
3Koolstof en Zwavelanalysator
4Het vormende Meetapparaat van de Zandsterkte
5Vormend de Doordringbaarheidsmeetapparaat van de Zandlucht 
6Vormend de Evolutiemeetapparaat van het Zandgas
7Prestatiesmeetapparaat op hoge temperatuur
8Het Meetapparaat van schilprestaties
9Schuringsmeetapparaat 
10Smeltpuntmeetapparaat
11Methylene het Meetapparaat van de Blauwabsorptie
12De Machine van de steekproefvoorbereiding
13De machine van het Seivingszand
14Zandwasmachine
15Zandmixer
16Droogoven
17Infrarode Droger
18Vochtigheidsmeetapparaat
18Verpletterend Indexmeetapparaat

 
De de producten en technologieën van het bedrijf zijn erkend door de binnenlandse markt in China, en sommige producten zijn uitgevoerd naar buitenland.
 
De intelligente instrumentatie met microprocessor heeft de functies van gegevens - verwerking, gegevensvertoning en zelf-kaliberbepaling, self-checking en zelf-compensatie. De Fieldbustechnologie brengt de communicatietechnologie van intelligent instrument in het lokale netwerkstadium.
 
Het bedrijf voorziet ook klanten van installatie en het opdragen, personeel opleiding, technische ondersteuning, en één jaargarantie, levenonderhoud en allerlei toebehoren en verbruiksgoederen.
 
OEM, ODM kan beschikbaar zijn. 
 
Wij houden omhoog met het tempo van technologische vordering, online testend, zijn de afstandsbediening en andere functies geleidelijk aan toegepast in verschillende producten, en de toepassing van 5G-technologie is reeds in ons plan.
 
Speciale inleiding aan het hoge intelligentie (computer) meetapparaat van het modellerings materiële gas/de gietende detector van het zandgas
 
1. De gasvorming verwijst naar de hoeveelheid gas die in een bepaalde tijd na het steekproefzand voorkomt, kernzand (of ander materiaal) wordt de steekproef verwarmd, en het gasvolume genoemd. Het kan in milliliters gas per gram van steekproef worden uitgedrukt. Een andere die betekenis van het vergassen is het tarief van gasgeneratie, als perceel van de hoeveelheid gas wordt uitgedrukt door de steekproef tegenover tijd wordt veroorzaakt.
2. De gasvorming van zand en kernzand (of andere materialen) is nauw verwant aan de kwaliteit van het afgietsel. Wanneer het gesmolten metaal in de zandvorm wordt gegoten, worden de zandvorm en de zandkern onderworpen aan de hitte van het metaal op hoge temperatuur, zodat het water in de zandvorm en de diverse additieven zoals klei, het steenkoolpoeder en dergelijke een hoop van gas produceren, en het bindmiddel van de zandkern produceert het gas is ernstiger.
3. Wanneer de vorm van het afgietsel wordt gecompliceerd, wordt een groot aantal zandkernen vereist, en de geproduceerde hoeveelheid gas is hoog. Als de gasgeneratie van het zand en het kernzand niet vaak wordt gecontroleerd, zal het afgietsel een poreusheidstekort hebben, dat het weigeringstarief zal verhogen. Wanneer het controleren van de kwaliteit van het vormende die zand in de natte gietijzerdelen wordt gebruikt, als de hoeveelheid steenkoolpoeder in het vormende zand vaak kan worden ontdekt, niet alleen kan het steenkoolpoeder redelijk worden gebruikt, worden de materiële kosten bespaard, kan de oppervlaktekwaliteit van het afgietsel worden verbeterd, en het schroottarief kan worden verlaagd. Wanneer het harszand wordt gebruikt, door het bezit van de gasgeneratie van het teruggewonnen zand te ontdekken, kan het overblijvende bedrag van de hars worden beoordeeld, en een hoop van teruggewonnen zand kan geschikt worden opnieuw gebruikt. In het kort, heeft de bepaling van het vergassen een brede waaier van gebruik, en speelt een belangrijke rol in het verbeteren van productkwaliteit, het verlagen van schroottarief, en het verbeteren van economisch rendement. Het hoog-intelligente computergas het luchten meetapparaat is een hoog-intelligent modellering materieel analyse en het testen instrument in de testende instrumentenindustrie. Het past geavanceerde micro-elektronica, computertechnologie en het ontdekken technologie op de opsporing van materieel gas en gasgeneratie toe. Gebruikend het principe van de gasdrukmeting, wordt de automatische meting van elke technische parameter van gasgeneratie gerealiseerd, en de computer toont de gasgeneratie en het gehele proces tijdig van gasgeneratie, en drukt het analyseresultaat. Het instrument is gemakkelijk te werken en is een onontbeerlijk instrument in moderne gieterijlaboratoria.
 
 
 
Hoge Intelligente het Testende Materiaal het LEIDENE van het Gieterijzand Vertoning online Beschikbare Testen 0
 

Contactgegevens
WUXI WUWAY INSTRUMENT CO., LTD.

Contactpersoon: david

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten