Thuis ProductenGieterijzand het Testen Materiaal

Van de het Zand Testende Machine van het douaneontwerp de Innovatieve Universele Hete Natte Treksterkte

Van de het Zand Testende Machine van het douaneontwerp de Innovatieve Universele Hete Natte Treksterkte

  • Van de het Zand Testende Machine van het douaneontwerp de Innovatieve Universele Hete Natte Treksterkte
  • Van de het Zand Testende Machine van het douaneontwerp de Innovatieve Universele Hete Natte Treksterkte
Van de het Zand Testende Machine van het douaneontwerp de Innovatieve Universele Hete Natte Treksterkte
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WUWAY
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 pc
Verpakking Details: houten kist
Levertijd: 15 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 20 + PC + per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: vormende zand het testen machine Nieuwe technologie: online beschikbare testen
Controle: door computer tonen: LED
Extra Functie: scherm van de aanraking Leverancier: Professionele fabrikant
Hoog licht:

universele zand het testen machine

,

het materiaal van het gieterijlaboratorium

 

Het intelligente hete en natte treksterktemeetapparaat wordt hoofdzakelijk gebruikt om de hete en natte treksterkte van het zand, de normale temperatuur natte treksterkte en de kwaliteit van de grondstoffen zoals bentoniet te bepalen. Het is de belangrijkste opsporingsmethode om de zandweerstand van het zand te beoordelen. Het is uitgerust met een systeem van de de motorlading van de microcomputer intelligent controle lineair stappend, een intelligent automatisch opheffend systeem van de temperatuurcontrole en een intelligent metend systeem. LCD Chinese vertoning, high-precision ladingscel en printer micro-Chinees. Het kan het proces automatiseren om te testen, te tellen, te tonen, op te slaan en te drukken. Het is een high-precision meetinstrument in moderne wetenschappelijke onderzoek, het onderwijs en productie

 

Het Instrumentenco. van Wuxiwuway, Ltd is een technologiebedrijf die zich in douaneontwerp, innovatief R&D, productie, verkoop, onderhoud en reparatie van analytische instrumenten, het testen materiaal, industriële automatiseringsapparaten en andere producten specialiseren.

 

meer dan tien jaar, heeft het uitgebreide samenwerking met vele instrumentenfabrikanten, onderzoekinstituten en instellingen gehad. Het past en ontwikkelt ook diverse analytische instrumenten en het testen materiaal met diverse functies voor hen aan.

 

De belangrijkste producten omvatten directe lezingsspectrometer, de analysator van de koolstofzwavel en de detectors van het gieterijzand. Zij worden onafhankelijk onderzocht en door het bedrijf ontwikkeld. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt op staal, metallurgie, gieterij, machines, automobiel, mariene, ruimtevaart, petrochemische, kwaliteitssupervisie, instellingen en andere gebieden.

 

S.N. Productnaam
1 Optische Emissiespectrometer
2 Gieterijzand het Testen Materiaal
3 Koolstof en Zwavelanalysator
4 Het vormende Meetapparaat van de Zandsterkte
5 Vormend de Doordringbaarheidsmeetapparaat van de Zandlucht 
6 Vormend de Evolutiemeetapparaat van het Zandgas
7 Prestatiesmeetapparaat op hoge temperatuur
8 Het Meetapparaat van schilprestaties
9 Schuringsmeetapparaat 
10 Smeltpuntmeetapparaat
11 Methylene het Meetapparaat van de Blauwabsorptie
12 De Machine van de steekproefvoorbereiding
13 De machine van het Seivingszand
14 Zandwasmachine
15 Zandmixer
16 Droogoven
17 Infrarode Droger
18 Vochtigheidsmeetapparaat
18 Verpletterend Indexmeetapparaat

 

De de producten en technologieën van het bedrijf zijn erkend door de binnenlandse markt in China, en sommige producten zijn uitgevoerd naar buitenland.

 

De intelligente instrumentatie met microprocessor heeft de functies van gegevens - verwerking, gegevensvertoning en zelf-kaliberbepaling, self-checking en zelf-compensatie. De Fieldbustechnologie brengt de communicatietechnologie van intelligent instrument in het lokale netwerkstadium.

 

Het bedrijf voorziet ook klanten van installatie en het opdragen, personeel opleiding, technische ondersteuning, en één jaargarantie, levenonderhoud en allerlei toebehoren en verbruiksgoederen.

 

OEM, ODM kan beschikbaar zijn. 

 

Wij houden omhoog met het tempo van technologische vordering, online testend, zijn de afstandsbediening en andere functies geleidelijk aan toegepast in verschillende producten, en de toepassing van 5G-technologie is reeds in ons plan.

 

Speciale inleiding aan Intelligent heet en nat treksterktemeetapparaat.

 

Eerst, het het werk principe van intelligent heet en nat treksterktemeetapparaat

Het heet-vochtige treksterktemeetapparaat wordt ontworpen om het mechanisme van de vochtigheidsmigratie van het zandtype te simuleren wanneer verwarmd. De heet-vochtige treksterkte is de treksterkte waarbij de hoogwaterlaag wordt gevormd nadat de steekproef wordt verwarmd. Het schematische diagram wordt getoond in Figuur 1. Tijdens de test, wordt de voorbereide steekproef geplaatst op het belangrijkste steekproefspoor samen met de steekproefcilinder. Na het automatische verwarmen (320 ° C, ongeveer 20-30 s) bij de bodem van de steekproef, worden een droge zandlaag (ongeveer 4 mm) en een streek van de watercondensatie van een bepaalde dikte gevormd op de verwarmde oppervlakte van de steekproef. Het laadt dan automatisch de getoonde kromme van het krachtproces, meet zijn treksterkte, toont de meetresultaten, de opslag en de drukken het rapport.

 

Ten tweede, de belangrijkste technische indicatoren van intelligent heet en nat treksterktemeetapparaat

1. Metingswaaier: 0-25000Pa

2. Aanwijzingsnauwkeurigheid: ±1.0%

3. Ladingssnelheid: regelbaar 3.0-10mm/min (automatisch)

4. Steekproefgrootte (hoge diameter *): Φ50x50

5. De waaier van de temperatuurcontrole: kamertemperatuur - 500 ° C, nauwkeurigheid: ± 1 ° C

6. Voeding: AC 220V±10%, 50Hz

7. Macht: 500W

8. Gebruiksmilieu: kamertemperatuur, relatieve vochtigheid ≤ 90%

 

Ten derde, de hoofdlijnen van de intelligente hitte en het natte trekkrachtmeetapparaat

1. Het ontwerp van de systeemkring is redelijk, is de anti-interference capaciteit sterk, is het Chinese menuliquide crystal display, de gegevens stabiel, is het analyseresultaat nauwkeurig en betrouwbaar.

2. Het analyseproces toont dynamisch diverse gegevens en krachtwaardekrommen in real time. Ontworpen met opslag, vraagdruk en andere functies.

3. Het compacte het verwarmen plaat automatische opheffende systeem kan de temperatuur van de het verwarmen plaat meten en automatisch tonen, en de computertechnologie en de automatische technologie van de temperatuurcompensatie gebruiken om het het verwarmen plaatsysteem automatisch te controleren.

4. Keur high-precision lineaire het stappen motor en de technologie van de gebruiksmicrocomputer goed om automatische lading en het automatische leegmaken te realiseren. De de ladingssnelheid en lengte kunnen aan micrometer nauwkeurig zijn.

5. High-precision trekdruksensor kan voor digitale inzameling en verwerking bij normale temperatuur worden gebruikt en op hoge temperatuur, en de gegevens zijn stabiel en betrouwbaar.

6. Kunnen de Chinese vertoning van het systeemmenu en de snelle functie van de wachtwoordbescherming, door het wachtwoord de diverse functies en de parameters van het systeem terugstellen.

7. Kan diverse gegevens automatisch opslaan. De functie van de vraagdruk heeft automatisch een Chinees lijstmenu, dat voor druk kan worden geselecteerd, en berekent en drukt gemiddelde waarden voor twee of meer reeksen gegevens.

Ten vierde, de basisstructuur van intelligent heet nat treksterktemeetapparaat

DP-ZSL het intelligente hete en natte trekkrachtmeetapparaat bestaat uit vijf delen: automatische het opheffen en het verwarmen plaat, systeem van de lineaire motor het automatische lading, steekproef het vastklemmen mechanisme, microcomputer automatische test-controle-vertoning systeem en micro-printer.
 

Van de het Zand Testende Machine van het douaneontwerp de Innovatieve Universele Hete Natte Treksterkte 0

Van de het Zand Testende Machine van het douaneontwerp de Innovatieve Universele Hete Natte Treksterkte 1

 

Contactgegevens
WUXI WUWAY INSTRUMENT CO., LTD.

Contactpersoon: david

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten